> > Nostalgische hooischuren    
 
     
 

Nostalgische Hooischuren
Bent u op zoek naar een bedrijf met kennis en ervaring op het gebied van landelijk en nostalgisch vakwerk, dan bent u bij Rietdekkers Dijkstra aan het goede adres. Villa's, landhuizen, boerderijen, kapschuren, hooibergen enzovoorts zijn bij uitstek de specialiteiten van ons gedreven team.

Bundeling van vakmanschap
De laatste jaren is de vraag naar exclusievere toepassingen van Hooikiepen, schaapskooien en overkappingen in onze regio sterk toegenomen. Om deze exclusieve woonwensen te genereren en de beste kwaliteit te garanderen hebben wij, Rietdekkersbedrijf Dijkstra en Notebomers Bouwgroep onze vakkennis en expertise gebundeld in een active samenwerking op het gebied van het realiseren van deze exclusieve woonwensen.

Ontwerp
Wij ontwerpen en realiseren geheel volgens de wensen van onze klant; van klein tot groot uitgevoerd met de meest hoogstaande materialen in samenspraak met uw stijl en smaak. Onze ambachtelijke projecten worden op een traditionele en nostalgische wijze uitgevoerd met pen- en gatverbindingen. Het bouwen van onder andere Nostalgische Hooischuren vergt kennis en ervaring.

Advies
Wilt u advies over de mogelijkheden, of heeft u een idee? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.
Kijk voor meer inspiratie en ideeën naar onderstaande projecten. Hier krijgt u een globaal beeld van de mogelijkheden.

Deze projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking
met Notebomers Bouwgroep.